Making it Big

 

Forbes magazine has listed Chaudhary as a billionaire and the 1,460th richest person in the world in 2014. In 2019, he was the 1349th richest person in the world. 

CG is a conglomerate which consists of nearly 80 companies spanning five continents. It has more than 60 brands in 30 countries with more than 6000 employees. Except of food brands,other point of interests are finance, banking, cement, real estate, hotels, electronics and home appliances, education, energy, biotech, power, retail.

Leadership

Razgovor s autorom

U vremenu kad se sve propituje, ljubav je riječ koja se izbjegava a vječnost nepojmljiv termin. Prostori u kojima se krećemo i ljudi s kojima se susrećemo pričaju priče kojih se bojimo pa sami ostajemo u traženju smisla. 

Postoji li vječna ljubav i banka koja uvijek daje? Koja je mjera kojom mjerimo koliko dajemo a što dobivamo zauzvrat? Kad dajemo ostaje li nama manje?

Pitanje cilja i odgovor na ono "veliko zašto" traži kontinuirano traganje za istinom što je autorici konferencije bio motiv.

Znanost u primjeni

Konferencija TZG 2019 se nalazila u službenom programu obilježavanja 350 godina od utemeljenja Sveučilišta u Zagrebu. Na jednom se mjestu okupio velik broj znanstveno-istraživačkih institucija te gospodarskih subjekata i organizacija, koje u okviru svog djelovanja obuhvaćaju područja tekstilne znanosti i tehnologije. Široka lepeza  primjene i implementacije tekstilnih proizvoda kroz gotovo sve segmente i područja istraživanja i gospodarskog djelovanja naglašava multidisciplinarnost TZG-a. 

Digitalizacija u Hrvatskoj

Na prvom izdanju njemačko-hrvatske stručne konferencije Everything’s digital govornik je bio Martin Reents, osnivač i direktor tvrtki apaleo, hetras i conject, dobitnik nagrada German Founder Award i Entrepreneur of the year. Predstavljeni su primjeri iz prakse Njemačke, Rusije i SAD-a na temu Digital disruption in Travel & Tourism. O digitalizaciji u gospodarstvu i u javnom sektoru govorile su leading ladies na ovim područjima.